Oud-Cromstrijensedijk WZ 41 A

Verkocht

Omschrijving

Zeer degelijk en goed onderhouden semibungalow (voormalige tuinderswoning) met 3 slaapkamers op de begane grond en 2 slaapkamers op de verdieping. Het geheel is gelegen op een perceel van ca. 2.670 m² grond.

De woning is in 1976 gebouwd en mooi gelegen op het perceel met rondom voldoende privacy. Het geheel maakt onderdeel uit van een ruimte voor ruimte project.

Indeling:

Begane grond:

Entree in hal met meterkast, toiletruimte met fonteintje, trapopgang en toegang tot de woonkamer, keuken, 3 slaapkamers en de badkamer. Er zijn 2 slaapkamers aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde van de woning gelegen. De badkamer is voorzien van een ligbad-/douchecombinatie en een wastafel. Doorzon-woonkamer met open haard. Aansluitend de keuken, welke is uitgevoerd in een hoekopstelling. Direct naast de keuken bevindt zich een bijkeuken met voorraadkast en toegang tot de tuin.

Verdieping:

Ruime centrale overloop met toegang tot 2 slaapkamers, royale bergkast en de c.v.-ruimte.

Tuin:

De tuin is keurig aangelegd en ingericht met vaste borders met een strak gazon.

Bijzonderheden:
– Betonnen verdiepingsvloeren
– Geheel voorzien van hardhouten kozijnwerk ingezet met dubbel glas
– C.v.-systeem: Atag Q solar HR combiketel van het bouwjaar 2009
– Meterkast: 7 groepen met aardlekschakelaar
– Zonnecollectoren op het dak
– Het geheel maakt onderdeel uit van een ruimte voor ruimte project.
– 165 m² van het perceel is uitgegeven in erfpacht door het Waterschap Hollandse Delta
– De achterliggende kassen worden gesloopt en hier worden 5 vrije bouwkavels gerealiseerd

Nadrukkelijk moet er worden vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Deze dient slechts als uitnodiging tot het doen van een bod. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. De makelaar kan op generlei wijze aansprakelijk worden gesteld voor de over het object verstrekte informatie.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Wij behartigen de belangen van de verkopende partij. Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee!

Kenmerken

Plattegrond

Plattegrond

Plattegrond

Bijlages

Contactpersoon

Contact

Message has been sent successfully.